BALI------->HONEYMOON 2015-- LAST PART
SWEET LIZAHANUM
SWEET LIZAHANUM
  • Rate this recipe!
  • Your rating
Overall rating 0 0 ratings

Ingredients

  • 2 pagi dalam pukul 8.30 am bertolak dari hotel,dan sampai dalam 9.30 am jugaklah kat Tanah Lot nie...Masa masuk tu,macam terpegun seketika sebab
  • 2 kat pantai jer lah.....bukan apa,taku hantu
  • 2 tu nak ikut balik,so malas nak turun pi snap patung tu....
  • 2 tu ikut balik sebab badan akan rasa berat jer tetiba..tapi tulah,redha dan tawakal jer bahawa Allah maha berkuasa,selagi boleh bertahan...bertahan dan berlindung dengan ayat
  • 2 dengan kuil
  • 2 yang org Hindu sembahyang...
  • 2 tu ada penunggunya.........
  • 2 nie sibuk suh kami untuk sewa..tapi sebab kami org Malaysia yg tak suka nak berjemur bagi hangus kulit,takdenya kami nak sewa....biarlah mat
  • 2 nie sebab nak berjemur....
  • 2 nya pun panas
  • 2 kat sana..huhuhu
  • 2... tempat berhawa dingin dan sejuk untuk membeli belah kali terakhir sebelum balik pada esoknya..8 Mei 2015....
  • 28.000 tu dan Hbby plak, order Ayam Bakar......baru kaw
  • 2 dan masuk ke mulut, baru perasan belum tangkap gambar...hahaha.Apalagi, terus snap...sebab tu nampak nasi tu dah berselerak....
  • 2 dia duduk jauh di hujung sana dan order ayam penyet......sebelum dia habis makan,suruh Hbby pi bayarkan makanan kami berdua beserta makanan dia sekali......dapatlah gak belanja dia makan di hari terakhir...sebab dari semalamnya,ajak makan sekali,dia menolak...mungkin itu dah polisi syarikat tour dia kot.....
  • 2 ada kat sini...
  • 2 kami di Agung Bali dan Krishna Bali adalah seperti kat bawah ni..Itu pun tak mau kiraikan apa yg ada dlm plastik...maunya kena kemas semula nanti.....
  • 2 dan solat subuh di Airport Ngurah Rai Bali .Dan yg syoknya, first time nak naik flight, semua penumpang di bawak menaiki bus untuk ke kapal terbang yg menunggu untuk berlepas.........bestttt..tak perlu jalan kaki dari terminal...

Instructions

Comments

Log in or Register to write a comment.