Roti jala recipes

Roti Jala yang lembut..

Roti Jala yang lembut..

rotijala ni mmg tahan lama hingga ke malam. Panaskan kuali leper atas dapur hingga betul-betul panas ( guna api sederhana ), ini supaya roti yang di kirai tidak melekat dan mudah di angkat
ROTI JALA ISI PISANG KELAPA MUDA

ROTI JALA ISI PISANG KELAPA MUDA

Penasaran bikin rotijala,nekad meskipun gak punya alatnya buat bikin jala,,,,yeeiiiiii ternyata jadi juga
ROTI JALA SPECIAL....

ROTI JALA SPECIAL....

Terkebetulan dalam rancangan masterchef tahun lepas ada nampak Chef Norman Musa buat rotijala campur dengan beetroot
ROTI JALA PANDAN

ROTI JALA PANDAN

Hari ini pula saya ingin berkongsi resepi ringkas iaitu rotijala pandan. Kalau nak tahu adunan dah boleh jala ke belum, cuba masukkan sesenduk ke dalam acuan
Roti Jala Lembut

Roti Jala Lembut

ALHAMDULILLAH hari ni hati sikitttttttttttt gumbira jadi dapat lah tengok rotijala ni. Resepi roti kaknoor intai dari blog AZIE KITCHEN dan kuah kari tu kaknoor ikut suka hati sendiri
ROTI JALA

ROTI JALA

x sabor nk tunggu acuan rotijala yg ditempah dari kakjee. Waduh dh lama since the last time pn doc menjala
Roti Jala....

Roti Jala....

RotiJala lah kita. Boleh hidangkan bersama makanan kegemaran seperti roti, lempeng dan nasi. Jala-jala ikan jala tepi pantai
Roti Jala Kari Sardin Lagi

Roti Jala Kari Sardin Lagi

dalam seminggu lepas kot buat rotijala ni. kalau rotijala ni buat sarapan, sedap kan. ok berbalik pada menu rotijala ni, saya masih gunakan resepi yang sama kat SINI
Roti Jala Sos Kastard Pandan

Roti Jala Sos Kastard Pandan

Sos kastard saya siapkan sebelum tidur malam, jadi pagi cuma bancuh adunan rotijala sahaja. sesuai juga untuk cicah roti & cakoi, cekodok pun sedap
Roti Jala Kari Kambing

Roti Jala Kari Kambing

Angkat dan hidangkan dengan RotiJala. Semprotkan adonan membentuk jala, masak di atas api kecil hingga matang
Roti Jala

Roti Jala

Ambil dua keping roti renjis ini,. RotiJala. Bahan-Bahan. 1 kg tepung. gandum. 300 ml susu. cair (sejat). 950 - 1000 ml
ROTI JALA KARI DAGING

ROTI JALA KARI DAGING

Rotijala mmg senonim dgn kuah karikan. ekcely resepi rotijala ni UJ guna resepi CMG. resepinya gilah skodeng kat area rotijala kt blog Uj ni
ROTI JALA

ROTI JALA

Terpandang cik mat membuat rotijala. bila permukaan roti kirai dh kelihatan pucat boleh lah digulung dan dilipat
Roti Jala Yogurt

Roti Jala Yogurt

rotijala yang lembut dan moist dengan adanya tambahan yogurt. Setelah kuali panas bolehlah mula menjala
Roti Jala & Kari Ayam

Roti Jala & Kari Ayam

BAIK BUAT ROTIJALA SEKALI'. CARI RESEPI ROTIJALA. INILAH ROTIJALA ATAU ADA JUGA ORANG YANG PANGGILNYA ROTI KIRAI
ROTI JALA

ROTI JALA

syiookknya, hujan-hujan petang-petang macam nih makan rotijala kan kan, lama sangat i tak buat, kisahnya