Puding coklat recipes

Puding Coklat Oreo

Puding Coklat Oreo

Ini lah hasilnya PudingCoklat Oreo yang Iza buat pagi tadi. Rancang nak buat puding semalam tapi tertunda ke hari ini
Kek Coklat Puding Karamel

Kek Coklat Puding Karamel

Aku kali ni buat kek coklatpuding karamel. Untuk resepi ni, cara masak dia tak sama macam kek puding karamel yang lain
Resep Puding Coklat Susu Oreo Mudah Spesial Sederhana

Resep Puding Coklat Susu Oreo Mudah Spesial Sederhana

Resep pudingcoklat susu oreo - Hallo sobat pos, bagaimana dengan kabar kalian semuanya. Setelah beberapa lama admin tidak membagikan resep-resep handal di blog ini, hari ini juga admin datang untuk berbagi sebuah resep puding oreo mudah yang mungkin bisa anda coba di dapur kesayangan anda masing-masing
Puding Coklat ala KFC

Puding Coklat ala KFC

Puding ini rasanya memang sesuai ya untuk penyuka pudingcoklat. Nah puding ini menurut saya ya cocok kalau disajikan dalam cup, karena mudah disajikan
Kek Coklat Puding Karamel

Kek Coklat Puding Karamel

"Kiki, mak buat kek coklat yang ada puding atasnya nak tak. (B) Bahan Puding Karamel. Asyik dok kenen kek coklat je
Puding Coklat

Puding Coklat

Kali ini pudingcoklatnya tidak dinamain pudingcoklat ala KFC, karena flanya g pake susu F & N tapi pakai my fla coklat, hm
Resep Puding Coklat Nutrijel

Resep Puding Coklat Nutrijel

com – Resep pudingcoklat nutrijel berikut ini mungkin dapat dikatakan sebagai varian resep yang tepat bagi Anda yang ingin menghidangkan kudapan spesial namun tidak sulit dan merepotkan
Puding Silky Coklat

Puding Silky Coklat

Untuk yang pertama, aku posting menu Puding dulu ya. Untuk rasa coklat, aku pakai tambahan bubuk coklat minuman Ice blended tuch lho teman-teman
Puding Coklat Berkuah

Puding Coklat Berkuah

Memandangkan pudingcoklat sudah agak manis, boleh kurangkan penggunaan gula dalam sos/kuah ini. Ini untuk memudahkan proses untuk mengeluarkan puding dari acuannya nanti
Resep Puding Coklat Roti Tawar

Resep Puding Coklat Roti Tawar

pudingcoklat roti tawar. Jadinya penasaran juga neh untuk membuat sendiri puding roti tawar ini. Tuang agar-agar putih sedikit, lalu bergantian tuang agar-agar berwarna coklat
PUDING ROTI COKLAT

PUDING ROTI COKLAT

Setelah baking blue selama beberapa saat, akhirnya proyek pertama pedekate kembali dengan oven adalah bikin puding roti coklat
Puding Coklat bersama sos vanila

Puding Coklat bersama sos vanila

Hari ni tekak terasa nak makan puding berkuah, memandangkan tahap kerajinan masih ditahap suam suam kuku lagi, jadi kita buat yang senang senang dululah
Resep Puding Cake Lapis Coklat Vanilla Lezat

Resep Puding Cake Lapis Coklat Vanilla Lezat

Resep Puding Cake Lapis Coklat Vanilla Lezat – Cemilan nikmat yang juga enak disajikan sebagai hidangan penutup adalah puding cake lapis coklat vanilla, yaitu perpaduan beberapa puding dengan cake coklat sehingga terlihat berlapis
Resep Puding Pisang Ambon Rasa Coklat Keju

Resep Puding Pisang Ambon Rasa Coklat Keju

Resep Puding Pisang Ambon Rasa Coklat Keju – Puding merupakan sebuah kue nikmat yang disajikan sebagai makanan penutup dengan teksturnya yang lembut serta mempunyai citarasa yang sangat khas tergantung dari bahan yang digunakan, salah satunya yaitu puding pisang rasa coklat keju
Puding Coklat Sos Kastard

Puding Coklat Sos Kastard

Apa kata kita sejukkan tekak kita dengan pudingcoklat yang sangat sedap ni. Tutupkan api, dan tuangkan ke dalam bekas puding tadi
puding karamel lapis coklat

puding karamel lapis coklat

walau ape pun rupanya, yg penting rasanya sgt sedapkes ada lapisan coklat tuuu. akhirnya tekak saya telah pun merasa kesedapan puding inithanks kak ummi sbb bg ati copy resipi yeadah jam11 lebih mlm td, baru saya rajin2kan diri nak m'godek2 bhn kt dapurjd,dah lewat mlm tuh en