Pasta recipes

Mangkuk Pasta Sosis

Share. Bahan. 100 gr fusili,rebus dan tiriskan. 1 sdt margarin. 2 siung bawang putih,cincang halus
Baked Pasta

Baked Pasta

Balik kerja semalam, saya plan nak buat simple dish, Baked Pasta. Pasta (macaroni), sos spaghetti, daging burger, cheese, cendawan dan bawang
PASTA GORENG

PASTA GORENG

RESIPI PASTA GORENG. Rebus pasta hingga lembut dalam air mendidih yang ditambah sedikit garam. Masukkan pasta , gaul rata dan masukkan mixed vege
PASTA SAUS PEDAS

PASTA SAUS PEDAS

Maklum ini salah satu obat mumet saya, yaitu pasta yang dimasak super pedas. Iseng aja bikin pakai pasta karena memang cuma itu yang ada di rumah
Pasta with Meatballs Sauce

Pasta with Meatballs Sauce

Pasta. Labels. Alatan. (. 38. ). Appetiser. 12. Award. 77. Ayam. 79. Bihun. 2. Breakfast. Buah. 33. Bubur/Pengat. 31. Cerita-Ceriti. 51. Chinese Food
Pasta Panggang

Pasta Panggang

Sajian ini menggunakan bahan utama pasta dan dan dimasak dengan dipanggang, aku sendiri lebih suka menyebutnya pasta panggang
PASTA SAUS TUNA

PASTA SAUS TUNA

postingan tentang pasta lagi, jangan bosen ya kalau pasta lagi pasta lagi yang ditulis. Maklum aja ya karena memang pasta selalu ada di lemari dapur saya dan sering sekali jadi "menu penyelamat" saat saya diburu waktu atau memang lagi males masak

Pasta Siram Saus Edamame

Rebus 50 gram edamame lalu haluskan dan campur dengan 25 gram keju cheddar parut. Sisihkan. Rebus 100 gram makaroni dan 50 gram wortel secara terpisah
Pasta Posto Vegetarion Lagiiii

Pasta Posto Vegetarion Lagiiii

curly pasta ke hahaa tak hingat langsung ni. tak kisah lah tu janji pasta. Kak Noor pun suka pasta ni sebab takde daging dan ayam,dah boring rasanya makan daging ayam,nanti sekali lagi kita cuba buat pasta yg bubuh ikan pulak hehe
Pasta ala kampung

Pasta ala kampung

Sesekali kalau layan pasta goreng best juga kan. pasta goreng ala-ala kampung. gee yang tidak gemarkan pasta dan ada yang pelik tengok riben goreng ni
Pasta koboi

Pasta koboi

hajat di hati nak masak pasta carbonara ala chef Ismail tapi lain pulak jadinya. pasta goreng koboi. PASTA GORENG
Pasta with Clams & Sausages

Pasta with Clams & Sausages

Dulu dulu saya suka pasta dengan sos merah tapi sekarang prefer dengan sos putih atau masak dengan seafood seperti yang saya buat malam ni
Pasta goreng sempoi

Pasta goreng sempoi

Sebenarnya bukan ada menu special pon, setakat makan pasta goreng sempoi saja pagi ini. tup tup balik rumah semalam tengok tersalah beli pasta
Pasta Goreng

Pasta Goreng

Pasta Goreng Pedas. Mula mula ingat nak buat Pasta berempah Cajun resepi kak nor tu tapi malas la pulak nak check resepi pagi pagi
Pasta Goreng vs last minit punya kerja!

Pasta Goreng vs last minit punya kerja!

Pasta goreng ala basah gitu. Kita makan pasta goreng yang simple last minit punya kerja. ketuk-ketuk kuali kali ini cuma pasta goreng je
Pasta Spirale Dengan Sos Casonara

Pasta Spirale Dengan Sos Casonara

Rebus pasta sehingga lembut. Masukkan krim dan pasta, kemudian gaulkan sehingga sebati. Dan biarkan sehingga pasta berkenaan melekit