Oreo recipes

Oreo Pudding

Oreo Pudding

Masih punya sisa oreo abis bikin ciskek yg lalu. Matikan api, masukkan oreo. Tata krim oreo di atasnya. - 10 buah oreo, pisahkan krimnya, hancurkan kasar. 10 buah oreo, pisahkan krimnya, hancurkan kasar
NUTELLA OREO BROWNIES YANG SEDAP

NUTELLA OREO BROWNIES YANG SEDAP

Tapi pagi ini ada masa terluang, saya ingin berkongsi kesedapan resepi Nutella Oreo Brownies yang rasanya kaya dengan coklat
PUDING OREO

PUDING OREO

pasti anak-anak suka yang namanya biskuit oreo ya, seperti anakku. Resep dasar puding bisa disesuikan dengan puding-puding yang biasa mommy buat di rumah ya, cuma ditambahin oreo yang dihaluskan
Oreo Chocolate Truffels (No Bake)

Oreo Chocolate Truffels (No Bake)

OREO CHOCOLATE TRUFFEL. Karena tidak suka begitu manis, akhirnya saya tambahkan ke regal dan Oreo. Oreo Chocolate Truffels by Lynda Maitimu
OREO NUTELLA BROWNIES CUPCAKES

OREO NUTELLA BROWNIES CUPCAKES

Setelah kemarin aku posting Triple Chocolate Brownies, kali ini aku sharing tentang Oreo Nutella Brownies Cupcake
No-Bake Oreo Cheesecake

No-Bake Oreo Cheesecake

Masukkan biskuit oreo ke dalam plastik (zip lock), hancurkan hingga halus menggunakan rolling pin. Aku sih pengennya di filling-nya pake remahan oreo juga, tapi Ayah ga mau, katanya ntr kriuk2, ga lembut. - 250 gr biskuit oreo tanpa krim putihnya. 250 gr biskuit oreo tanpa krim putihnya
OREO CAKE POP

OREO CAKE POP

mengunakan kek oreo…lebih Kek Oreo yang QH buat sebelum ni…klik SINI yer kalau. oreo ni sekali lagi…ianya diambil dari blog Kak Azlita@Masam Manis…terima kasih
OREO CHOCOCHIP COOKIES

OREO CHOCOCHIP COOKIES

Asal tiada oreo tapi dek kerana terikut dengan trend citarasa sekarang. baik kek, biskut, puding semua bubuh oreo maka saya olah resepi tambah oreo
PUDING OREO

PUDING OREO

Jom kita cuba buat puding oreo. 15biji oreo - 10biji di blender & 5biji di patah2kan kasar - buang intinya. 15biji oreo
Milky Oreo Cookies

Milky Oreo Cookies

Aroma oreo dan coklat. Kukisnya afa campuran oreo dan almond, diberi hiasan coklat putih dan taburan oreo
Resep Oreo Cheesecake

Resep Oreo Cheesecake

campur oreo dengan mentega tawar leleh. Cara membuat Oreo Cheesecake. Beri kepingan oreo di atasnya lalu tuang sisa Cheesecake dan bekukan
Puding Oreo Milo

Puding Oreo Milo

Puding oreo milo yang enaknya aduhai. > Satu bungkus oreo, pisahkan krimnya. Kepingan oreo. > Satu bungkus oreo, pisahkan krimnya
Oreo Cheese Cake

Oreo Cheese Cake

Hari sabtu tu, dah terfikir nak buat cheese cake jadi masa saya ke Bangi tu sempat singgah di Bake with Yen,beli biskut oreo
OREO CHEESE CUPCAKE

OREO CHEESE CUPCAKE

oreo cheese cupcake resipi Kak Wan ni dh ramai yg wat tp puan doc br nk menerai. Oreo Cheesecake Cupcake
OREO CHEESECAKE

OREO CHEESECAKE

Masukkan biskut oreo, gaul rata. anak2 & hubby sibuk minta ciskek oreo. 200gm biskut oreo - di buang krimnya (*akak guna 300 gm). 15 keping biskut oreo di patah 4 - di buang krimnya (*akak letak 20 keping). Kisar halus biskut oreo dan gaul dengan mentega cair, tekan padat ke dalam acuan springform/loose base tin 4. 200gm biskut oreo
RICH OREO CHOC BROWNIES

RICH OREO CHOC BROWNIES

mmg tersangatla marvelousnye rich oreo choc brownies nih. oreo cookies tu menambahkan chewy gooey texture pd brownies ini