Nutella recipes

NUTELLA BROWNIES WITH 3 INGREDIENTS !!

NUTELLA BROWNIES WITH 3 INGREDIENTS !!

Akhirnya bikin deh nutella brownies. Sebenarnya kalau mau bikin nutella brownies harusnya seperti halnya kita bikin brownies biasa dan ditambahkan nutella di adonannya
Nutella Tart yang Sangat Sedap Resepi Pinterest Lagiii..

Nutella Tart yang Sangat Sedap Resepi Pinterest Lagiii..

Masukan nutella dalam piping beg dan picitkan lah di dalam tart tadi. Memang sangat sedap tart ni sebab bila kita letak dalam acuan mini muffin tu, crust nya agak tebal jadi sangat sesuai dengan nutella yang agak banyak jadi balance lah
NUTELLA CHOCOLATE CHIP COOKIES

NUTELLA CHOCOLATE CHIP COOKIES

Biskut Coklat Chips Nutella ini berbaloi sungguh membuatnya. Resepi BISKUT COKLAT CHIPS NUTELLA. 40 gm nutella. 40 gm nutella
NUTELLA OREO BROWNIES YANG SEDAP

NUTELLA OREO BROWNIES YANG SEDAP

Tapi pagi ini ada masa terluang, saya ingin berkongsi kesedapan resepi Nutella Oreo Brownies yang rasanya kaya dengan coklat
Nutella Cupcakes Shortcut

Nutella Cupcakes Shortcut

ASSALAMUALAIKUM & selamat petang untuk semua nya, hari ni anak kak Noor sedikit rajin sebab cuti CNY ni 4 hari jadi memang tempat dia berkuntau dengan butter dan telur, gula hahaa, mama nya macam malas jugak, ya lah dah anakanda mood rajin mama simpan dulu mood tu, nanti buat banyak-banyak takde yang nak makan pulak kan, resepi ni anakada Madihah ambik dari
NUTELLA PODS

NUTELLA PODS

Hari ini juga berkesempatan untuk kongsikan Nutella Pods yang i buat hari Rabu yang lepas. Nutella pods yang i buat ini besar, jika kalian ingin mencuba, kalian boleh gunakan loyang yang lebih kecil
OREO NUTELLA BROWNIES CUPCAKES

OREO NUTELLA BROWNIES CUPCAKES

Setelah kemarin aku posting Triple Chocolate Brownies, kali ini aku sharing tentang Oreo Nutella Brownies Cupcake
Macaroon Nutella Dan Peanut Butter Pembukaan Order Lepas Bercuti

Macaroon Nutella Dan Peanut Butter Pembukaan Order Lepas Bercuti

ASSALAMUALAIKUM adik2 blogger tersayang diharap sihat dan sejahtera hendaknya, dah seminggu tak bersantai kat blog ni, terasa begitu lama sangat, dalam masa seminggu jugak macam2 perkara terjadi, antara nya kembali nya ke rahmatullah seorang ulama yang sebenarnya menjadi ipar kepada akak, kebetulan semasa kematian nya tu, anak2 arwah masih bercuti di rumah kak Noor di Brunei ni, jadi terpaksa lah diaorang pulang dengan segera ke Kedah yang hanya sempat tinggal diBrunei cuma dua hari saja, itu lah ya kita merancang ALLAH menentukan, yang sedih arwah dan isteri( adik kak Noor ) jugak memang merancang nak ke Brunei tapi disebabkan kesihatan tidak mengizinkan jadi terpaksa di batalkan
BRAIDED NUTELLA STAR BREAD

BRAIDED NUTELLA STAR BREAD

Sudah beberapa kali liat braided nutella star ini di blognya foodie blogger, terkagum-kagum melihat bentuknya yang indah dan kalau menurut saya bentuknya malah lebih mirip bunga daripada bintang
Waffle Nutella With Aiskrim

Waffle Nutella With Aiskrim

ASSALAMUALAIKUM dan salam selasa untuk semua nya, hari ni akak nak kongsikan resepi ulangan yang tak pernah jemu dimakan oleh anak2 kat umah ni, mesti buat 2 adunan sebab kalau satu adunan cornfirm tak cukup, jadi nya daripada tak cukup biarlah lebihkan sikit kan, tambahan pulak cuti sekolah sekarang ni disini, makanan mesti mau cukup di atas meja, didalam petiais, untuk buat ulang tayang bila2 kelaparan heee
NUTELLA RED VELVET CAKE

NUTELLA RED VELVET CAKE

Nutella red velvet permintaan dari PUAN SHARINA buat isteri kepada boss beliau, romantiknyaa suami isteri nih kan, semoga kekal ke syurga, Aminnn
NUTELLA STRAWBERRY TART

NUTELLA STRAWBERRY TART

Nutella secukupnya. Isikn nutella dlm piping bag n pipe kan dlm 'shell tart' shingga penuh. Cara2 myediakn nutella strawberry tart
FLOURLESS NUTELLA CAKE

FLOURLESS NUTELLA CAKE

Masih punya stok nutella dari Bin Dawood dan kepikiran untuk bikin cake super simpel yang selalu jadi favorit keluarga saya