Nutella cake recipes

NUTELLA RED VELVET CAKE

NUTELLA RED VELVET CAKE

Nutella red velvet permintaan dari PUAN SHARINA buat isteri kepada boss beliau, romantiknyaa suami isteri nih kan, semoga kekal ke syurga, Aminnn
FLOURLESS NUTELLA CAKE

FLOURLESS NUTELLA CAKE

Masih punya stok nutella dari Bin Dawood dan kepikiran untuk bikin cake super simpel yang selalu jadi favorit keluarga saya
Best Nutella Brownies Yang Moist Dan Lazat

Best Nutella Brownies Yang Moist Dan Lazat

BEST NUTELLA BROWNIES. Kemudian masukkan pula gula, nutella dan coklat potong. 1/2 cup nutella. Selamat mencuba untuk adik2 ku sayang jugak anak2 mama resepi yang simple ni tapi sangat sedap bila makan panas, sebab coklat yang kita potong tu akan cair masa panas seolah macam "lava cake" pun ada jugak. 1/2 cup nutella

Kue Nutella Simpel Yang Lezat Untuk Hari Valentine

Setelah kemarin admin sudah share resep cupcake coklat dengan dua bahan kali ini admin akan share kue coklat juga dan masih dengan dua bahan saja, karena sudah mendekati hari valentine, maka admin akan share kue yang berhubungan dengan hari kasih sayang
Rainbow Cake Testing For Birthday  Next Month...

Rainbow Cake Testing For Birthday Next Month...

RESEPI ni akak sekodeng dari blog ITA MASAM MANIS, tapi akak cuma ikut resepi untuk kek je, yang cream nya belum cuba sebab yang ni baru testing yang penting rainbow tu dah jadi kan heee, akak cuma guna nutella je di atas setiap lapisan kek tu
Resep Cake Coklat Mudah Yang Lezat

Resep Cake Coklat Mudah Yang Lezat

Untuk Anda yang ingin membuat cake coklat simpel ini Anda harus menyiapkan bahannya yang memang hanya menggunakan dua bahan diantaranya adalah Nutella leleh dan telur
COCONUT NUTELLA THUMPRINT COOKIES

COCONUT NUTELLA THUMPRINT COOKIES

Selain untuk cookies ini, kelapa kering biasanya juga dipakai untuk beberapa cake. Nah kali ini saya share tentang coconut nutella thumprint cookies
Choco Lava Cake Lumer

Choco Lava Cake Lumer

Makanan Lagi Ngehits Pisang Nugget Keju Nutella. Bikin Sendiri Fruit Pastry Ala Cake Bakery. Bikin Sendiri Pisang Nugget Keju Nutella
Banana Chocolate Mousse Cake

Banana Chocolate Mousse Cake

Sebelom ni aku pernah guna resepi ni untuk buat Ferrero Rocher Chocolate Mousse Cake. -1 sudu makan paste almond atau 1 sudu makan Nutella ~ jika suka
Ferrero Rocher Chocolate Mousse Cake

Ferrero Rocher Chocolate Mousse Cake

Kemari aku dapat semangat baru untuk buat kek yang berkrim-krim ni bila tengok kak Azlita dari masam manis post n3 BANANA CHOCOLATE MOUSSE CAKE. -1 sudu makan paste almond atau 1 sudu makan Nutella ~ jika suka
Self – frosting Nutella Cupcakes

Self – frosting Nutella Cupcakes

NutellaCupcakes. Swirl Nutella in with a toothpick, making sure to fold a bit of batter up over the Nutella
S'TELLA BUTTERSCOTH ICE CREAM CAKE

S'TELLA BUTTERSCOTH ICE CREAM CAKE

Dalam bekas besar satukan biskut yang telah dihancurkan bersama nutella dan mentega cair, gaul sehingga kesemua bahan sebati dan rata
HOT CHEESE CHOCOLATE CAKE

HOT CHEESE CHOCOLATE CAKE

Boleh juga gunakan sapuan coklat jenama SUZY atau NUTELLA jika enggan buat sendiri. 'Hot cheese chocolate cake' kali ini i gunakan 1 lagi resepi kek coklat pemberian sahabat i yang juga tidak mahu namanya disiarkan
TUTTY FRUITY RAINBOW CAKE

TUTTY FRUITY RAINBOW CAKE

so yang bawah nih adalah antara "rainbow cake" yang terbaru. so yang bawah nih adalah antara "rainbow cake" yang terbaru
Marble Butter Cake

Marble Butter Cake

Untuk adunan coklat tu, I asingkan dlm 1/3 adunan campurkan dengan 3 sb nutella sbb hari tu dah kehabisan coco powder