Golden cake recipes

EGGLESS GOLDEN YELLOW CAKE

EGGLESS GOLDEN YELLOW CAKE

oklah hari ni tayang eggless golden yellow cake. Prepare a 7” round cake tin by greasing it well with oil or butter and lightly dusting it with plain flour
MAGIC CAKE

MAGIC CAKE

bila tengok nama resepi "magic cake" mula lah teruja. macam mana rupa la jadinya sampai panggil "magic cake"
Vanilla Cake (Strawberry Fillings)

Vanilla Cake (Strawberry Fillings)

Vanilla Cake. ) Loosen the sides of the cake from the pan with a. Cakes iced with. Line two 9-inch round cake pans or one 9x13-inch rectangular baking pan with. 30 to 40 minutes or until the tops are golden and a toothpick poked into the
Nestum Cake

Nestum Cake

FAMILY NESTUM CAKE. Bake in a pre-heated oven at 180C till golden brown, approximately 45 minutes. T. H. E R
Cake Singkong Keju

Cake Singkong Keju

I used some leftover singkong thailand to make this nice cassava cake. And this cake disappeared in no time
Orange Golden Marmalade

Orange Golden Marmalade

Yogurt Cheesecake. Orange egg white roll cake. And this golden marmalade from Annabel Langbein is my 1st choice to use my orange stock

Moon Cake

Campurkan golden syrup dng air abu/alkaline water dan canolla oil. Mempersembahkan moon cake yg retak sana sini
Korean Fish Cake

Korean Fish Cake

yaitu Korean Fish Cake. tapi fish cake ini adalah street food ala Korea yang terkenal dan terbuat dari ikan
ENGLISH FRUIT CAKE

ENGLISH FRUIT CAKE

Untuk buahnya kayanya kurang heboh ya, karena saya hanya memakai manisan cherry merah dan hijau, raisin, golden raisin, kenari dan almond yang tinggal seuprit hahahah
Resep Membuat Cake Cokelat Biskuit

Resep Membuat Cake Cokelat Biskuit

Resep Membuat Cake Cokelat Biskuit - Resep yang satu ini bisa dijadikan resep andalan untuk anak-anak tercinta di rumah
Mini Doughnuts From Cake Pop Maker

Mini Doughnuts From Cake Pop Maker

The doughnuts should be golden brown and spongy when ready. Hari ni kak Noor nak kongsikan resepi mini doughnuts yang datang bersama cake pop maker tu, kira nya first time merasmikan cake pop maker setelah anak2 bawa balik dari UK masa bulan Julai baru ni, bukan apa terlepas pandang tempat simpan maker ni hahaa, baru ternampak dua tiga hari lepas, terus buka rupanya memang dah ada jugak resepi kat dalam maker ni jadi pilih yang mudah dulu doughnuts ni kira nya yang paling senang di buat yang best tak yah nak goreng2 kita BAKO JE
"MOIST CHOCOLATE SANDWICH" CAKE

"MOIST CHOCOLATE SANDWICH" CAKE

1 sdb golden sirap. 1 sdb golden sirap. Salam petang yang aman damai kawan. Tayangan harini sepatutnya dah keluar Jumaat lepas tapi apakan daya, keBiZian yang melanda
CHOCOLATE CHIFFON CAKE

CHOCOLATE CHIFFON CAKE

or until a wooden skewer inserted into the center of the cake comes out clean. (When lightly pressed, the cake will spring back)
BEST CHOC. MOIST CAKE

BEST CHOC. MOIST CAKE

Tambahkan golden syrup. MOIST CAKESumber. Moist Cake by AnnaQawina. 1/8 cwn golden syrup. Assalamualaikum w. b
Moist Chocolate Cake

Moist Chocolate Cake

Cairkan butter + golden syrup + coklat + air panas secara double-boil sehingga cair kesemua bahan. MOIST CHOCOLATE CAKE (MCC)
Pineapple Raisin Upside Down Cake

Pineapple Raisin Upside Down Cake

Akhirnya terpasang juga resep upside down cake ini. Pineapple Upside-down CakeSource. Bake 45 minutes or until golden and wooden pick inserted in centre comes our clean
Low fat Chocolate Banana Cake

Low fat Chocolate Banana Cake

Well, here is a Chocolate cake recipe that’s deliciously low in fat, It is moist enough to eat without the icing if you want to cut down on calories