Chocolate brownies recipes

CHOCOLATE BROWNIES 'KEDUT'

CHOCOLATE BROWNIES 'KEDUT'

Alaa demam brownies kedut-kedut. sana sini nak buat brownies kedut-kedut nih. Sebelum-sebelum nih memang biasa kita buat brownies kan tapi tak la demam macam brownies kedut nih
Triple Chocolate Brownies Sungai

Triple Chocolate Brownies Sungai

ini namanya terlambat sekali latahnya, resep triple chocolatebrownies atau brownies sungai ini sudah lama sekali booming ya, baru sekarang saya ada keinginan mencoba membuatnya sendiri
DOUBLE CHOCOLATE BROWNIES

DOUBLE CHOCOLATE BROWNIES

Last add chocolate chips and nuts(if desired). bila tengok ni craving for brownies pulak. masukkan chocolate chips dan kekacang(kalau nak letak)
RICH CHOCOLATE BROWNIES

RICH CHOCOLATE BROWNIES

Hias dengan chocolate ganache, chocolate urai dan kacang. Semalam Liza wat brownies nie setelah lama tak memasak
CHOCOLATE CHEESE BROWNIES

CHOCOLATE CHEESE BROWNIES

Brownies pakai dark chocolate aja udah enak banget yaa. ) dan sekalian saya setor untuk meramaikan even NCC Chocolate Weeks sebulan yang lalu
Chocolate Brownies Trifle

Chocolate Brownies Trifle

Masukkan dark chocolate, kacau sampai larut dan sebati. Penah wat brownies before, ok je. Taburkan dry-roasted almonds atau hazelnuts, stoberi dan parutan chocolate
TRIPLE CHOCOLATE BROWNIES

TRIPLE CHOCOLATE BROWNIES

BROWNIES TRIPLE CHOCOLATE. Pokoknya top deh Ummu Allegra hasil dari percobaan di dapurnya membuat ibu-ibu jadi demam brownies ini
CHOCOLATE BROWNIES

CHOCOLATE BROWNIES

Hari ini kita buat brownies yang melekat-lekat kat lelangit hehehe. tapi ada juga brownies yang ala ala bantat gitu hahaha
CHOCOLATE FUDGE BROWNIES

CHOCOLATE FUDGE BROWNIES

Chocolate Fudge brownies nih kita dah buat kelmarin dan hari ini baru berkesempatan updated. Assalamualaikum
CHOCOLATE BROWNIES

CHOCOLATE BROWNIES

Kelmarin Awin yang buat brownies nih sambil kita bantu-bantu sikit terutama bahagian bakar. Brownies nih yang kita tahu padat
Triple Chocolate Brownies

Triple Chocolate Brownies

Oia, judul asli brownies ini sebenarnya adalah Triple ChocolateBrownies Sungai Chocolatoz. Sesungguhnya brownies adalah kue yang mudah dibuat oleh siapapun
Chocolate Brownies Kedut

Chocolate Brownies Kedut

CHOCOLATEBROWNIES 'KEDUT'. Hari merdeka ni meh kita layan brownies kedut yang tengah hot di pasaran sekarang ni