Coklat recipes

Brownies Coklat Kukus

Brownies Coklat Kukus

Daripada saya di protes auaak… dan berhubung kemarin saya menerima request dari Siska melalui komentar di resep brownies keju kukus kalo doi pengen banget nyoba brownies coklat kukus daaaaan ditambah sore ini papski merayu manis minta dibuatin brownies coklat…okaaay…markico kaka (baca
PISANG COKLAT CARAMEL

PISANG COKLAT CARAMEL

- coklat beras (meises) & gula palm (atau bisa juga dengan gula pasir). LUMPIA PISCOK CARAMEL. BAHAN. - 10 lembar kulit lumpia siap beli
MILO COKLAT MUFFIN

MILO COKLAT MUFFIN

Milo coklat muffin ini saya buat malam tadi sambil menunggu si bongsu siapkan latihan kerja rumah yang diberi oleh cikgu
Crepes Coklat Pisang..Kriuk Renyah..^_^

Crepes Coklat Pisang..Kriuk Renyah..^_^

Tepung crepes mix ini sebenernya rasa original, warna putih biasa, tapi kemaren aku coba kasih coklat bubuk sama pasta coklat buat variasi rasa
MUFFIN COKLAT CHIP

MUFFIN COKLAT CHIP

resipi muffin coklat cip ni mmg dok selalu guna resipi yg sama jer sebab mmg dh puashati dgn hasilnya
Puding Coklat Berkuah

Puding Coklat Berkuah

Memandangkan puding coklat sudah agak manis, boleh kurangkan penggunaan gula dalam sos/kuah ini. Assalammualaikum dan Salam Sejahtera
Kek Coklat Puding Karamel

Kek Coklat Puding Karamel

Asyik dok kenen kek coklat je. Tunggu kek coklat dari Mak Ngah kat Penang tak sampai-sampai, kena buat sendirilah jawabnya
Pancake Coklat dengan Susu Kedelai

Pancake Coklat dengan Susu Kedelai

p. a. n. c. k. e. o. l. t. M. s. i. h. d. m. r. g. f. u. ,. y. b. j. H. P. v. N. w. T. -. K. C. S. B. 1. (. /. 2. 4. 0. ). x. 3. 5. D. A. L. O. F. ’. Y. I. q. z. W. ) g. m l
Pancake Coklat dengan Susu Kedelai

Pancake Coklat dengan Susu Kedelai

pancake coklat. Masih dalam rangka memanfaatkan susu kedelai homemade, tidak ada salahnya membuat pancake coklat ini
Muffin Coklat Mentega

Muffin Coklat Mentega

Bau coklat berselang dengan butter. Tapi rasa muffin ni mmg yummy sebab ada campuran coklat masakan. 1/2 cwn coklat masakan dicairkan. Masukkan coklat cair ke dalam adunan dan gaul perlahan2
PUDING COKLAT SOS KASTARD

PUDING COKLAT SOS KASTARD

PUDING COKLAT SOS KASTARD by AnnaQawinaSumber. Puding Coklat. Kemudian, hiaskan dgn coklat urai jika suka
Kek Coklat Milo Kukus

Kek Coklat Milo Kukus

Coklat tak sudah sudah mokcik sorang neh. Kena damping ngan hantu coklat ke. Cari resepi kek yang kukus, sebab kalau kek coklat suke yang dikukus
Muffin Coklat Kukus

Muffin Coklat Kukus

ada juga cake coklat. itu tepung cake mix yang untuk buttercake coklat atau untuk cup cake sangat cocok, tapi belum ku posting, ada tepung pizza juga
Coklat Valentine

Coklat Valentine

Coklat dan hari Valentine. Tetapi tidak ada salahnya kali ini saya posting cara membuat Coklat Valentine dimana coklat menjadi salah satu simbol cinta dan banyak yang memberi bingkisan kepada sang kekasih hati berupa coklat
Puding Coklat

Puding Coklat

Kali ini puding coklatnya tidak dinamain puding coklat ala KFC, karena flanya g pake susu F & N tapi pakai my fla coklat, hm
Puding Coklat Oreo

Puding Coklat Oreo

Ini lah hasilnya Puding Coklat Oreo yang Iza buat pagi tadi. Puding ni mempunyai paduan rasa coklat dengan oreo